Link to this page
http://www.albaniatourism.org/

Destinacionet e transformuara të Tiranës

http://www.albaniatourism.org/ Kur u dha lajmi se Ministria e Kulturës u bë me zyra të reja, u gëzova pa masë, përveç faktit More...

http://www.albaniatourism.org/

Skandal: Kultura shqiptare në Maqedoni barazohet me atë serbëve dhe romëve

http://www.albaniatourism.org/ Financimi i kulturës shqiptare nga ana e Ministrisë së Kulturës edhe këtë vit do të jetë mezi More...

http://www.albaniatourism.org/

Brezovica, tregim suksesi apo dështimi?

http://www.albaniatourism.org/ Një ndër sukseset në rrafshin ekonomik, për ekspertët e çështjeve ekonomike dhe turizmit gjatë More...

http://www.albaniatourism.org/

Kulla dhe zhdukkja e shesheve në Korcë

http://www.albaniatourism.org/ KORÇË – Sheshi para teatrit “Andon Zako Çajupi” në qytetin e Korçës tashmë mund të cilësohet More...

http://www.albaniatourism.org/

Përmeti turistik, dhe Langarica që na ka hutuar të gjithëve!…

http://www.albaniatourism.org/ Jemi nisur nga Tirana nga ish parku i autobusëve për në Përmet, në qytetin e traditës historike, More...

http://www.albaniatourism.org/

Një ditë në Lagunën e Karavastasë

http://www.albaniatourism.org/ Atë mëngjes vizitorët e zgjuan Lagunën e Karavastasë që në orën 06:30. Taulant Bino, ornitologjist, More...

http://www.albaniatourism.org/

Si të blesh një ishull

http://www.albaniatourism.org/ Përshtypja e përgjithshme është që ishujt janë vetëm për miliarderët. Por në shumë raste, More...

http://www.albaniatourism.org/

Vendi nga vjen uji i kryqytetit…

http://www.albaniatourism.org/ Krahina e Bendës, nga ku drejtohemi shtrihet gjerazi nga Qafë-Molla deri në Malin me Gropa e tejmi More...

Gjermeni: Turizmi po shihet çdo vit e më shumë si e ardhmja e këtij vendi

http://www.albaniatourism.org/

http://www.albaniatourism.org/ Turizmi shqiptar në vitin 2014, shënoi një hov cilësor në zhvillimin e tij. E shprehur në përqindje, ardhja turistike gjatë vitit të shkuar More...

Turizmi pritet që t’i kalojë ministrisë së Ahmetajt

http://www.albaniatourism.org/

http://www.albaniatourism.org/ Turizmi duket se do t’i kalojë Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, që drejtohet nga ana e Arben Ahmetaj. Kjo More...

Shqipëria pjesë e turizmit të çiklizmit

http://www.albaniatourism.org/

http://www.albaniatourism.org/ “Turizmi i çiklizmit është duke lulëzuar me shpejtësi të madhe në një kohë që një rrugëtim i ri përmes Mesdheut do të nxjerrë More...

http://www.albaniatourism.org/

Gjermeni: Paketat e përbashkëta turistike, e ardhmja e turizmit në Ballkan

http://www.albaniatourism.org/ Tashmë Shqipëria nuk do të prezantohet e vetme në panairet ndërkombëtare të turizmit. Kosova, Maqedonia, Mal i Zi e vende të tjera të Ballkanit More...

Institucionet nuk po bëjnë asgjë për turizmin në Kosovë

http://www.albaniatourism.org/ Turizmi në vendin tonë po zhvillohet vetëm në aspektin e fushës së bizneseve dhe aspak në fushën institucionale. Madje angazhimi i institucioneve More...

Pogradeci nën dëborë

http://www.albaniatourism.org/

.galleria-stage .galleria-image img { border-color: #ffffff; } .galleria-thumbnails-container { height: 90px; } .galleria-thumbnails More...

Bardhësia magjepsëse e Dardhës

http://www.albaniatourism.org/

.galleria-stage .galleria-image img { border-color: #ffffff; } .galleria-thumbnails-container { height: More...

Link to this page

http://www.albaniatourism.org/ Qyteti antik i Efesit mund të përfshihet në listën e UNESCO-s

Autoritetet kanë aplikuar 22 vite më parë për përfshirjen e qytetit në listën e trashëgimisë së...

http://www.albaniatourism.org/ Trenat me avull në Bosnje

Një qytet në Bosnje ka rikthyer në punë disa lokomotiva me avull. Trenat e riparuar dhe...

http://www.albaniatourism.org/ Kryeqyteti evropian që është rindërtuar 40 herë

Një reportazh i CNN për kryeqytetin serb, që titullohet “Kryeqyteti rezistent që gjen energji për t’u...

Natyra ne rrethin e Pukes

http://www.albaniatourism.org/

Burimi: forumipukjan  More...

Shqipëria nga qielli dhe thellësitë blu

Një ekspozitë me 50 foto që zbulon resurset turistike të Shqipërisë është hapur në Itali. Nisma e Agjensisë Kombëtare të Turizmit..

Rikonstruksioni i kishës së Mesopotamit jashtë standarteve

http://www.albaniatourism.org/

http://www.albaniatourism.org/ Rikonstruksioni i kishës së Mesopotamit jashtë standarteve, Auron Tare apel More...

Korça, si preferencë e turizmit dimëror

Festat e fundvitit e gjejnë qytetin juglindor të Korçës të populluar me turistë e vizitorë të shumtë. Vetë qyteti është një..

DURANA, projektim urban i boshtit ekonomik Durrës-Tiranë

Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit (MZHUT), Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit (AKPT) dhe Atelier Albania, organizuan aktivitetin e dytë..

Festivali Ndërkombëtar i Akullit

http://www.albaniatourism.org/ Festivali i 31-të ndërkombëtar i akullit, i organizuar nga administrata kombëtare e turizmit kinez, pritet të fillojë të hënën, më 5..
13-11-08-04-49-18medium_eglantina-gjermeni_(2)

Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit

Misioni Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit harton dhe zbaton politika që synojnë modernizimin e zbatimin e kuadrit ligjor në fushën..
european-travel-commission-14774888

European Travel Commission

http://www.etc-corporate.org/ Për informacione të mëtejshme drejtohuni linkut të mësipërm..
Logo_of_the_World_Tourism_Organization

UNWTO-Organizata Botërore e Turizmit

http://www2.unwto.org/ Për Informacione të mëtejshme mund të klikoni në linkun e mësipërm..
Link to this page